Jump to content
Cover for Fans
Isbn: 978-91-2711-406-7
Publisher: Storyside
Category:
Art, music, theatre, film
Accessible since: May 2012
Narrator: Fredrik Strage
Length: 8 hours 4 minutes

Also available as: E-book
Also available as: E-book
Audiobook

Fans

En tonåring väntar utanför en nattklubb för att få en skymt av pojkbandet Westlife, en Michael Jackson-supporter reser till Kaliforninen för att stödja sin idol under hans pedofilrättegång, ett holländskt ABBA-fan lyckas inleda ett förhållande med Agnetha Fältskog men har svårt att acceptera att det tar slut.

Fans handlar om vad som händer när man hittar den där artisten som är större än livet, tvillingsjälen som formulerar ens känslor till stor konst. Möt anhängare till bland andra Morrissey, Lill-Babs, Darin, Judas Priest, Evert Taube, Paris Hilton och Darth Vader. För de flesta av dessa fans räcker det med att dyrka på avstånd, starta en fanclub och få komma backstage då och då, men för somliga - de som hamnar på löpsedlarna - blir det absolut nödvändigt att till varje pris förenas med idolen.

"Du får säkert höra det jämt, men jag tycker du är en av de bästa samtidsskildrarna i Sverige. Du och Martin Kellerman. Jag lovar - om jag träffade er båda nån gång så skulle jag nog bara dö. Inte våga säga något alls. Om du har lust så får du jättegärna ringa mig. Jag skulle bli superglad då. Vi skulle kunna ta en fika eller nåt och kanske bara prata. Jag har telefonnummer XXXXX. Jag är hemma nästan jämt.
Pussar och kramar
Ditt fan
Jessica Gedin" (Recension ur tidningen Elle)

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone