Hoppa till innehållet
Omslagsbild för B.L.ÖH - Barnens Lilla Överlevnadshandbok
Isbn: 978-91-7577-281-3
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Naturvetenskap Idrott & friluftsaktiviteter Fiske, jakt & skytte
Tillgänglig sedan: september 2015

E-bok

B.L.ÖH - Barnens Lilla Överlevnadshandbok

LIVSVIKTIG KUNSKAP! Det här är en överlevnadshandbok för barn. Boken är till för alla människor i alla åldrar, men den riktar sig främst till de viktigaste: barnen!

Min äldste son Elias är 12 år nu. För ett tag sedan ställde han följande fråga till mig: ”Pappa. Om det blir en stor naturkatastrof och allt förstörs, hur hittar jag vatten då?” Då slog det mig, att jag som vuxen knappt visste svaret. Hur ska ett litet barn kunna veta, om inte vi stora barn har koll? Skärpning! Vem vet när vi behöver överleva på riktigt? Om vi går vilse eller om en katastrof faktiskt inträffar, hur gör vi då? Där och då föddes idén om B.L.ÖH – Barnens Lilla Överlevnadshandbok.

Barnens lilla överlevnadshandbok är ett lärande äventyr. En rolig och spännande expedition i vår vackra vildmark. Vi får följa med vännerna Maja och Charlie ut i skogen där de får lära sig om hur vi överlever i vår fina natur. Hur hittar du vatten? Åt vilket håll är norr? Hur bygger du ett skydd? Och eld då? Hur gör du upp eld? Och käka myror? Nähä? Joho! Lär er att överleva och gör det på det bästa och roligaste sättet: tillsammans!


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone