Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Säker stil : guiden till den perfekta garderoben
Isbn: 978-91-7424-679-7
Förlag: Bonnier Fakta
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: oktober 2016

E-bok

Säker stil : guiden till den perfekta garderoben

Massor med kläder men inget att ta på dig? Trött på att jaga trender och osäker på vad som passar just dig? Denna inspirerande handbok erbjuder en konkret, långsiktig och välfungerande lösning, oavsett ålder och storlek. Stil och kläder ska vara roligt, inte kopplat till klädångest och garderobspanik.

Boken, som är starkt inspirerad av svensk och nordisk stil, är fylld med vackra bilder, steg för steg-guider och smarta knep, bland annat om hur du trollar med figuren. Dessutom får du lära dig hur du undviker felköp, shoppar smartare och att investera i plaggen som varar – både när det gäller trend och god kvalitet.

Journalisten Ebba Kleberg von Sydow har bevakat livsstil och mode för Expressen, Veckorevyn, Sveriges Radio och SVT. Trendexperten Emilia de Poret har ett ben i modebranschen, det andra i musikvärlden med en bakgrund som sångerska. Idag rapporterar Emilia om mode i bland annat TV4. Tillsammans guidar de här, steg för steg, till hur du bygger upp en klassiskt elegant stil som är lätt att trivas i och fungerar i livets alla lägen. "Säker stil" är deras första gemensamma bok.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone