Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nu är det allvar!
Isbn: 978-91-8809-798-9
Förlag: Förlagshuset Siljans Måsar
Kategori:
Filosofi
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Nu är det allvar!

Om livets mening och jordens överlevnad

Jorden måste räddas nu – och det är bråttom. Det menar mediet och samtalsterapeuten Ma Stjärnliden som skrivit boken ”Nu är det allvar – rädda planeten – vi kommer att återvända!”

FRID, FRED OCH FRIHET TILL ALLA LIKA! Arbetet med att rädda planeten är viktigt! De andliga mästarnas budskap till oss människor på Jorden är tydligt: ”NU ÄR DET BRÅTTOM!”

De vill också göra oss uppmärksamma på varför det är så viktigt att förstå den verkliga meningen med våra liv; att vi kommer att återfödas i nya generationer för att utvecklas vidare. Det vi lämnar efter oss vid den fysiska kroppens död, blir vi delaktiga i att ställa till rätta i vårt nästa liv. Det vi INTE gör NU får vi ta i tu med senare, det är livets läxor, vilket våra andliga mästare i de högre dimensionerna vill förmedla.

Religionerna har i årtusenden undanhållit viktig information, och ”Gubbröran” har i lika lång tid förorsakat kvinnan förnedring, förakt samt hindrat hennes frihet. MEN TÄNK PÅ ATT MÄN HAR VARIT KVINNOR OCH KVINNOR HAR VARIT MÄN.

Det kända mediet, ERNST BROBERG, sedan många år i andevärlden, berättar med glädje och inspiration i boken om hur de lever sina liv nu, och hur intressant och lärorikt det är på andra sidan. Vi har alla rätt till vår egen tro, och den behöver komma genom frihet så att vi kan utvecklas som medmänniskor. Om detta och mycket mer handlar denna bok, som Ma’s andlige lärare, Glädje, bad henne skriva – för oss!



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone