Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Svikna förtroenden
Isbn: 978-87-2637-041-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2020

E-bok

Svikna förtroenden

En ung kvinna försvinner från ett flyktingboende för ensamkommande barn. Hon har bara varit i Sverige i tre dagar och hennes försvinnande är ett mysterium. Samtidigt som den unga kvinnans försvinnande undersöks hittar kriminalinspektör Alexandra Steen ett par av sin pappas gamla dagböcker. Hon bestämmer sig för att en gång för alla ta reda på vad som hände när hennes mamma och pappa dog och hennes lillasyster försvann. Mitt i allt hittas en död polis i Steningeskogen och snaran börjar dras åt. Finns det några kopplingar mellan hennes pappas död och den mördade polisen?

Svikna förtroenden är den fjärde boken i serien om Alexandra Steen och poliserna i Märsta.

Innehållet i boken är helt och hållet uppdiktat. Boken är enbart skapad med syftet att underhålla och alla likheter med verkliga personer eller händelser som förekommer är oavsiktliga. Miljöerna beskrivs som de ser ut i verkligheten men har ibland ändrats för att passa bättre in i handlingen.

Annika Duvert, 1968, är en svensk deckarförfattare som skrivit ett flertal romaner sedan sin debut. Hon kommer från Märsta och bor kvar där med sin familj.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone