Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fågelskugga
Isbn: 978-87-2656-261-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:

Tillgänglig sedan: juni 2020
Length: 10 timmar 51 minuter

Ljudbok

Fågelskugga

av
Spänning i vardagen har för längesen slutat vara ett koncept för Ellen. Barnen har flyttat hemifrån och själv är hon frånskild. Det som finns kvar är hennes arbete på forskningscentret för folkhälsa, men även det känns alldeles för inrutat. Är det verkligen såhär livet ska vara nu?

En konferens i Washington blir startskottet på en rad händelser som ska komma att förändra Ellens tillvaro för all framtid. På konferensen träffar hon Thomas, även han forskare, och snart har han övertalat henne att följa med till ett indianreservat i Kansas. Upplevelsen tänder en låga inom Ellen - en låga som så småningom leder henne till den svenska glesbygden. Plötsligt ser hon både sig själv och omvärlden med helt nya ögon - och för en gångs skull har hon ingen aning om var detta ska sluta.

Anita Karp är en svensk författare från Stockholm. Hon har studerat både psykologi och sociologi och har dessutom arbetat som maskör vid Stadsteatern och Folkoperan. Debutromanen "Fågelskugga" utkom år 2020. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone