Jump to content
Cover for Scheherazade - erotisk komedi
Isbn: 978-87-2633-228-5
Publisher: LUST
Category:
Romance
Accessible since: June 2020
Narrator: Maria Fält
Length: 36 minutes

Audiobook

Scheherazade - erotisk komedi

”Jag måste säga att det är rätt grymt att ha sex när man kan ha vilket kön som helst”, sa Ramir. ”Har du haft sex med en ande någon gång? Vi kan anpassa oss efter vilken kropp och smak som helst”

I en värld där flygande mattor kommer i tvåsitsiga sportmodeller är den vackra och karismatiska Scheherazade på jakt efter anekdoter till sina berättelser. Och den här kvällen har hon tur. Scheherazade träffar två övermänskligt vackra väsen, och det visar sig att de är andar! Hon får veta att hennes berättelser har gjort henne till en beundrad kändis bland djinnerna, som till och med har skapat en liten grupp som läser hennes berättelser och som är mer än villiga att ge henne lite inspiration …
Badir, anden i nattlampan, och Ramir, anden i vattenflaskan, introducerar denna dödliga kvinna för sex och kärlek i en pansexuell tappning.

Chrystelle LeRoy är en kanadensisk författare och växte upp i Montreal med en fransk far. Från tidig ålder utvecklade hon en passion för djur och natur, mycket på grund av sin uppväxt nära ett zoo. På senare år har hon arbetat som historiker på museum i både Kanada och Frankrike. Hennes skrivande tar ofta avstamp i historien, med inslag av erotik.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone