Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nazisternas mysterier
Isbn: 978-87-2638-184-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Historia
Tillgänglig sedan: juni 2020

E-bok

Nazisternas mysterier

Andra världskriget är utan tvekan historiens mest omskrivna händelse. Det finns tiotusentals böcker, hundratusentals artiklar och ett överflöd av filmer som skildrar krigets fasor, de militära strategierna och inte minst hjältarna som utmärkte sig i detta historiens mest fruktansvärda krig.

Men trots det enorma intresset för detta krig saknar historikerna ändå svar på många frågor. Allteftersom åren går uppstår myter som frodas sida vid sida med fakta. Dog Hitler verkligen i bunkern under Berlin, eller flydde han till Sydamerika? Är guldet och konstverken som nazisterna stal från förintelsens offer fortfarande undangömda i dolda gruvgångar i Östeuropa? Och vad fick tyskarna att anamma nazism, judehat och stormaktsdrömmar? I denna bok försöker vi hitta svaren.


'Allt om Historia' tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. 'Allt om Historia' är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone