Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bilden av verkligheten
Isbn: 978-91-8922-372-1
Förlag: Bookea
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: augusti 2020
Uppläsare: Katerina Janouch
Length: 12 timmar 19 minuter

Ljudbok

Bilden av verkligheten

"Vad är du mest rädd för? Att allt, precis allt ska tas ifrån dig? Men människan är en överlevare, de flesta av oss har förmågan att resa sig, även om livet gett oss käftsmällar. Förluster är ett slags gåvor livet ger oss. Jag ser det som ett slags kreativt andrum. Att inte släpa med sig en tung ryggsäck av identitet och åsikter genom livet, att istället då och då ömsa skinn helt och hållet. Det är som ett slags pånyttfödelse."

Den här boken är en fristående fortsättning på Bilden av Sverige. När jag skrev Bilden av Sverige var utanförskapet väldigt nytt för mig, jag var som nyvaken i allt som skedde, van som jag varit vid att ha suttit i etablissemangets knä, att ha varit en självklar del av mediebranschen sedan många år. Nu, har jag delvis vant mig vid att ha egen plattform, van vid att inte längre bli inbjuden till TV-soffor och att det jag skriver sällan kreddas i etablerade medier, trots att de ofta plockar upp mina texter och avslöjanden.

KATERINA JANOUCH är en mångsidig författare med såväl skönlitteratur, barnböcker samt en rad faktatexter i sin omfattande produktion. Hon är numera även välkänd opinionsbildare och debattör och driver den populära webbtidningen Katerina Magasin. Bilden av verkligheten är en skildring av en tid som skakas av samhällsproblem, politisk splittring och ett hetsigt debattklimat där tonen är lika uppskruvad som polariserad.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone