Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Supermamsen: om livet som pedagog och förälder till barn med särskilda behov
Isbn: 978-87-2669-581-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Malin Rømer Brolin-Tani
Length: 5 timmar 35 minuter

Ljudbok

Supermamsen: om livet som pedagog och förälder till barn med särskilda behov

Trebarnsmamman som genom sin blogg gjort sig känd som @supermamsen skriver om livet som förälder till barn med NPF-diagnoser (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Det var sommaren 2015 som hon, en uppgiven mamma, startade bloggen med det ironiska namnet Supermamsen, som en slags egenterapi. Vid den tidpunkten var familjelivet tufft. Hennes äldsta barn hade precis fått sin Aspergerdiagnos efter att ha blivit utmattad och varit hemma från skolan i åtta månader. Efter det har alla tre barn blivit diagnostiserade med NPF-diagnoser och familjen kämpar ständigt med barnens skolgång och för att få vardagen att gå ihop.

Supermamsen har skrivit den bok som hon själv önskade funnits där när hennes familj haft det som tuffast. Förhoppningen är att kunna ge stöd till dem som lever liknande liv, men också att boken ska leda till ökad samsyn mellan vårdnadshavare och pedagoger/skolledare.

Supermamsen är ett alias sprunget ur författarens blogg med samma namn (@supermamsen). Bloggen har funnits sedan 2015 och handlar om rollen som förälder till barn med NPF-diagnoser. Till yrket är Supermamsen lärare i fritidshem. Supermamsen - om livet som pedagog och förälder till barn med särskilda behov är hennes debutbok.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone