Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Transformers Prime - Megatron är tillbaka!
Isbn: 978-87-2651-071-3
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: november 2020
Uppläsare: John Lalér
Length: 2 timmar 3 minuter

Ljudbok

Transformers Prime - Megatron är tillbaka!

Det finns bara ett fåtal autoboter kvar som patrullerar jorden: Ratchet, Cliffjumper, Arcee, Bulkhead, Bumblebee och Optimus Prime. Det har gått ett tag sedan de träffade på några decepticons, men när Cliffjumper råkar på en krater full med energon står det klart att något stort är i görningen. Kan det till och med vara så att Megatron är på väg tillbaka?

Av en slump råkar tre unga människor hamna under autoboternas beskydd, efter att ha blivit inblandade i kampen mellan de utomjordiska robotarna. Samtidigt gör Optimus Prime och gänget en skrämmande upptäckt. Decepticonerna har samlat på sig en helt ny typ av energon - och det kan betyda slutet för planeten jorden!

HASBRO och dess logga, TRANSFORMERS PRIME och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2020 Hasbro. All Rights Reserved. Licensierad från HASBRO.

Följ med autoboterna på fartfyllda äventyr när de försöker beskydda mänskligheten mot de skräckinjagande decepticonerna och deras ledare Megatron.

Böckerna är baserade på den nya tv-serien Transformers Prime, känd från Netflix, som har vunnit flera Daytime Emmy Awards.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone