Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vi lever i hämndens tid
Isbn: 978-87-2654-836-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Vi lever i hämndens tid

Mikael känner stor sorg och ensamhet. Vem hade inte gjort det efter att ha förlorat sitt livs kärlek? Anna fanns alltid där. Från pojkrummet i Strömstad, till studenttiden i Uddevalla och nu fotbollsspelandet i Göteborg. Vad ska han ta sig till utan henne? Mitt i sorgen möter Mikael den unga Maria och plötsligt tänds ett litet hopp. Kan det vara ljusare tider på väg?

Om han ändå inte hade stannat så länge hos den där andra gästen. Då hade kanske Hanna levt nu. Den hänsynslöse mannen hade inte hunnit utföra sin fruktansvärda gärning. Men Henrik kom dit försent och nu är hans syster död. Det finns bara en sak att göra: Henrik måste hämnas. Kosta vad det kosta vill. Han ska hämnas Hannas liv.

Boken är skriven i två delar, där den första ('Brev till Mikael') handlar om föräldrarna Mikael och Maria. Andra delen, 'Vi lever i hämndens tid', handlar om deras son Henrik.

Stig Eklöf, född 1936, är en svensk författare och pensionerad lärare från Hallsberg. Han var verksam inom skolväsendet fram till 1996, då han gick i pension och sadlade om till författare.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone