Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hus och hem eller Hu, så hemskt
Isbn: 978-87-2671-145-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Hus och hem eller Hu, så hemskt

Borta bra men hemma bäst - så lyder det välkända ordspråket. Men skenet bedrar! Egentligen är hemmet faktiskt en av de absolut farligaste platserna att befinna sig på. Olyckor och annat hemskt händer så lätt - särskilt efter ett par snaps på en kräftskiva. Och allra säkrast är det nog att inte gå till sängs som ovänner, för man vet aldrig vad som kan ske under nattens gång. Fråga bara Edvin Andersson vad som hände med hans Astrid...

'Hus och hem eller Hu, så hemskt' är en novellsamling som sammanställts av Novellmästarna. Den innehåller texter skrivna av Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Niki Loong, Helena Sigander och Cecilia Wennerström.

År 2004 förenades ett urval av Sveriges främsta författare för att främja novellskrivandets konst. De ursprungliga medlemmarna var då Olov Svedelid, Kjell E. Genberg, Bertil Falk och Ulf Durling, men flertalet nya medlemmar och hedersmedlemmar har bidragit till novellskrivandet genom åren. Den senaste samlingen innehöll noveller från medlemmarna Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Pia Lindestrand, Niki Loong, och Cecilia Wennerström och ordförande Helena Sigander.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone