Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Själsintelligensens sju nycklar, din guide till högre SQ
Isbn: 978-91-9864-015-1
Förlag: Lassbo Förlag
Kategori:
Pedagogik Religion Filosofi Psykologi Humaniora
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Själsintelligensens sju nycklar, din guide till högre SQ

”Själsintelligensens sju nycklar, din guide till högre SQ” utgår från en helhetsmodell för själens intelligens. Den är en guide för hur du varje dag kan leva och navigera utifrån en stark och kärleksfull kontakt med din autentiska essens, dina livssyften och de andliga dimensionerna av dig själv och livet. Som den helhet du är. 

Boken ger en handfast orienteringskarta och en användbar verktygslåda för hur du ökar tillgången till inre kraft, livsmening, kreativitet, kärlek och personligt helande och hur du konkret kan leva och manifestera ett liv utifrån din inre sanning. På ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt beskrivs komplexa, existentiella, intima och laddade livsfrågor och hur det praktiska vardagslivet kan integreras med det själsliga och mångdimensionella.

Visdom från många traditioner och med rötter i bland annat shamanism, modern psykologi, kvantpsykologi, NLP, KBT, österländsk mystik, energimedicin och tantra vävs samman i konkreta begrepp, tankegångar och övningar. Dessa görs levande genom författarens egna djupt personliga erfarenheter och insikter. Boken ökar medvetenheten om hur kvantpsykologin kan påverka upplevelsen av en djupare mening och vår oändliga kapacitet att manifestera och påverka. Boken är en skattkista för inre expansion till dig som vill vara magiker i ditt eget liv

 

Bio:

Charlotte Fogel är en modern mystiker, ledarskapskonsult, utbildare, transformationscoach och själslig guide.

I över 20 år har hon utforskat livets och människans djupare och högre dimensioner och arbetat med människors inre växande liksom gruppers och organisationers utveckling.

Idag leder hon program och workshops kring själsintelligens och inre transformation samt en coachutbildning med bokens modell för själsintelligens som plattform.

 

 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone