Jump to content
Cover for Inre Leendet
Isbn: 978-91-8901-187-8
Publisher: Mindboozt Publications
Category:
Psychology Medicine & Health Media, information & communication industries
Accessible since: February 2021
Narrator: Jeanette Juhnestam
Length: 8 minutes

Audiobook

Inre Leendet

Det sägs att ett leende smittar, något som vi alla har upplevt och som forskningen bekräftar. Ett leende från andra kan få oss både gladare och lugnare och det härliga är att ett leende som är riktat in i oss själva kan ge samma effekt. 

I den här övningen får du skapa ett leende inom dig själv och använda den sköna känslan till att skifta energin och få chans att känna mer närvaro och ett ökat lugn. Du får också fokusera på tacksamhet, något som bland annat kan minska stressen och öka välbefinnandet.

Jeanette Juhnestam arbetar som hälsokonsult och har de senaste 20 åren utbildat och coachat tusentals medarbetare inom många olika branscher. Hon drivs av att inspirera människor till att hitta bättre balans i livet och delar gärna med sig av verktyg som är enkla att använda men som verkligen gör skillnad för hälsan.

Att hitta en digital balans, få ett ökat lugn och mer tid över i livet är några av Jeanettes favoritämnen och något hon bland annat delar med sig av i kapitlet ”Lugnare hjärna på 48 timmar” i antologin ”Tips från coachen 1” (utgiven av Mindboozt Publications).

 http://www.digital-balans.se/


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone