Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Gangsterkvinnan Claire, läkare utan gränser - erotisk novell
Isbn: 978-87-2653-726-0
Förlag: LUST
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: april 2021
Uppläsare: Malin Wahlstedt
Length: 36 minuter

Ljudbok

Gangsterkvinnan Claire, läkare utan gränser - erotisk novell

Claire vet hur man hanterar de mest extrema situationer, trots allt skickades hon till en krigszon när hon arbetade för Medicin du Monde. Så när rånare kidnappar henne och sedan tvingar henne att rädda deras medbrottsling som är skadad, en brottsling som är stilig som en grekisk gud, använder hon all sin erfarenhet. Anpassningsförmåga och lugn, det är nyckelorden. Claire nyttjar all sin förmåga, hon som verkligen varit framgångsrik i sin yrkeskarriär, men vars privatliv är ett fiasko, fyllt med ensamhet och berättelser utan framtid ... Att vara inlåst av gangsters ger henne tid att tänka på vad hon verkligen vill och hur långt hon kan gå för att få det.

Vem har inte attraherats eller till och med blivit upphetsad av den råa sidan hos gangsters? I Gangsterkvinnan får alla uppleva det förbjudna, och njuta av det! På gott och ont ...


Louise Manook är en fransk författare som länge har arbetat inom dokumentärgenren. Ett avgörande möte i Timbuktu med migranter på väg till Europa fick henne att byta till fiktion för att berätta deras historia. Hon skrev därefter flera filmmanus som alltid strävade efter att vara de mänskliga känslorna så nära som möjligt. Skrivandet av erotiska noveller är en del av samma process: att resa för att möta platser, epoker och karaktärer för att berätta om dem mer exakt och intimt.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone