Jump to content
Cover for Teresas hemlighet - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2672-373-1
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: December 2021

E-book

Teresas hemlighet - erotiska noveller

"Greg fortsätter ned över magen och in mellan mina ben. Händerna är mjuka och tungan erfaren. Det verkar som om han vet hur jag vill ha det nästan innan jag vet det själv. Jag kvider, stönar och vrider mig under hans tunga. "
Teresa är min äldsta vän och vi pratar om allting, allt utom hennes uppfinning. Men så ringer hon en dag och säger att hon vill visa mig något. Efter middag och vin är hon redo att dela med sig, men jag får inte titta förrän hon säger till. Hon tar av mig min kjol och mina trosor, får på mig en sele och hon lovar att nu ska jag få möta en man utan dess like ...


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone