Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kall korruption
Isbn: 978-91-8000-371-1
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2021
Uppläsare: Charlotta Åkerblom
Length: 10 timmar 22 minuter

Ljudbok

Kall korruption

När journalisten Håkan mirakulöst överlever ett mordförsök, bestämmer han sig för att gräva vidare i vad som kan ha legat bakom. Tillsammans med sin vän Jeanette, polisintendenten på Nationella operativa avdelningen (NOA), hittar han kopplingar till ett fall rörande förfalskade läkemedel, som de arbetat med tidigare. När både Håkans chef och Jeanettes överordnade ber dem att hålla sig borta från fallet blir deras strävan efter sanningen bara ännu större. De bestämmer sig för att fortsätta efterforskningarna på egen hand och snart inser de att det rör sig om organiserad brottslighet och korruption på samhällets högsta nivå.

”Kall korruption” är en fristående uppföljare till ”Bitter medicin”. I böckerna får man följa med innanför högsta polisledningens väggar och ta del av hur det verkliga polisarbetet går till vid utredning av organiserad brottslighet.

Anders Burén har mer än 40 års erfarenhet av polisyrket och har arbetat som utredare, spanare och kriminaltekniker, samt varit operativ spaningschef på Länskriminalen i Stockholm.

Gela Forsell är utbildad jurist och arbetade i över 20 år som polis, bland annat som kommissarie på Nationella operativa avdelningen, NOA.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone