Jump to content
Cover for Kritisk punkt - Carolines bok 5
Isbn: 978-87-2804-795-8
Publisher: LUST
Category:
Crime & Mystery Romance Feelgood Erotic
Accessible since: December 2021
Narrator: Lena Ljung
Length: 1 hour 18 minutes

Audiobook

Kritisk punkt - Carolines bok 5

Allt går framåt för Caroline Stierna och hon firar nya möjligheter i Göteborg tillsammans med sina vänner. Allt faller på plats, förutom äktenskapet med Jesper. Efter en tragedi skakas Caroline om rejält och börjar fundera på vad som verkligen är viktigt i livet. Mitt i allt står miljonären och entreprenören Alastair Smalls som en trygg fyr i mörkret.
Kommer hon lyckas få med Jesper på sin bana mot ett tryggare och friare liv? Kan hon motstå sina egna känslor för Alastair? Eller är det försent att rädda hennes äktenskap?

Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.

Delen om Caroline i serien Bokklubben Basic Instinct innehåller en mörkare spin på klassisk chick-lit och skildrar en mogen kvinnas krokiga väg genom äktenskap, hemligheter och att försöka hitta sig själv. Serien tillhör genren erotisk romance och kan bäst beskrivas som en modern Sex and the City.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone