Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Så in i själen
Isbn: 978-91-9869-897-8
Förlag: The Book Affair
Kategori:
Religion Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2022
Uppläsare: Agneta Sjödin
Length: 6 timmar 7 minuter

Ljudbok

Så in i själen

Den viktigaste resan börjar inom dig i djupet av din själ.  

I den här boken, Så in i själen tar Agneta Sjödin med dig på en utforskande resa in i dig själv och din själ. Som författare och programledare har hon ägnat en stor del av yrkeslivet åt möten med nya platser och människor världen över, genom att utforska både sina egna och andras vändpunkter.

Hennes vän, författaren Paulo Coelho gav henne ett uppdrag 2004: Vandra pilgrimsleden till Santiago de Compostela. Ensam. Till en början kändes det läskigt och osäkert men det var just där och då som hon insåg att det bara var hon och ingen annan som kunde möta sig själv. Vandringen blev en milstolpe och en vändpunkt. Jag har alltid varit en sökare. Har sökt efter att förstå, lära mig, veta mer, känna djupare.   

I succépodden Så in i själen har hon intervjuat en rad kända och okända på temat själen. I boken delar hon generöst med sig av sina egna och andras insikter och de verktyg som fungerat. Du får lära dig att ställa de viktiga frågorna som kan göra dig modigare, mer sann. Förhoppningsvis kan det hjälpa dig på vägen till en ännu bättre inre kontakt för att hitta bygga upp en bra och kärleksfull relation till dig själv.  

Som det sagts: Det är svårt att finna lyckan inom sig, men det är omöjligt att finna den någon annanstans .

 

Agneta Sjödin är född 1967 i Glada Hudik, Hudiksvall. Hon är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har jobbat som programledare sedan 1990-talet, bland annat i Fångarna på fortet. Hon har också skrivit en rad hyllade romaner och faktaböcker, bland annat bästsäljande En kvinnas resa (2008), Ett ljus i mörkret (2010), Från hjärtat Inspiration, hälsa, träning och förändring (2017) och senast Drömdagboken (2018). Sedan i december 2020 leder hon succépodden Så in i själen varje vecka.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone