Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sophies män 3: Avslöjade hemligheter – erotisk novell
Isbn: 978-87-2667-573-3
Förlag: LUST
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Veronica Fält
Length: 46 minuter

Ljudbok

Sophies män 3: Avslöjade hemligheter – erotisk novell

I den första cykeln, Sophies tillgångar, ifrågasatte den unga och vackra telefonsexoperatören Sophie sitt turbulenta kärleksliv efter det misslyckade förhållandet med kollegan Julien. I den andra cykeln, Sophies män, får vi följa hennes förflutna genom ögonen på männen i hennes liv.
Manu har tagit med sig Sophie till sin lägenhet och där delar de avgörande stunder för sin framtida utveckling. Kommer deras förhållande att fortsätta i samma destruktiva spår som tidigare? Sophie är förvånad över att känna sig så bekväm, trygg och lycklig med denna intimitet och närhet med sin tidigare älskare, samtidigt som hennes hjärna skriker att hon är galen som är med honom. Men hon vill inte åka hem. Samtidigt letar Julien efter henne. Har han kommit för sent?



Ashley Stone är pseudonymen för en polyglott författare som främst skriver på franska och engelska. Hon har bott i heta länder där fri kärlek ibland är förbjuden, men alltid passionerad. Hon började studera psykologi och sexologi innan hon började skriva för olika tidskrifter, där hon under tio år specialiserade sig på att svara på läsarbrev relaterade till mänskliga, romantiska och sexuella relationer.
Hennes berättelser, medan fiktiva, blandar vanliga fantasier och lite utforskade tabun med komplexiteten i mänskliga relationer, så att läsaren kan identifiera sig med dem och utforska sitt eget undermedvetna.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone