Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kommer du ihåg - erotisk novell
Isbn: 978-87-2818-685-5
Förlag: LUST
Kategori:
Noveller Romantik Feelgood Erotik
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Lena Ljung
Length: 23 minuter

Ljudbok

Kommer du ihåg - erotisk novell

'Utan ett ord reser han sig och sveper undan skålarna med flingor och lyfter henne sedan rätt upp på bordet. Hon följer flämtande med i hans rörelser, kysser honom och njuter av både hans hetsiga kyssar och smekningar över hennes hals och bröst.'

Mia kan inte förstå att det gått så långt att de ska separera. Carlo tror att hon har en affär med sin chef och nu är bråka allt de gör. Men när de förbereder lägenheten för visning kommer alla minnen tillbaka från alla deras år tillsammans. Kan de komma förbi sina problem, åtminstone tillräckligt länge så att Mia kan få vara med honom en sista gång?

Den här novellen är publicerad i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes intention är att visa den mänskliga naturen och dess olika sidor genom berättelser om passion, intimitet, lust och kärlek i en blandning av starka berättelser och erotik.

Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone