Jump to content
Cover for Stulen identitet - erotisk kriminalnovell
Isbn: 978-87-2808-004-7
Publisher: LUST
Category:
Short stories Crime & Mystery Feelgood Erotic
Accessible since: April 2022

E-book

Stulen identitet - erotisk kriminalnovell

'Han ställde sig bakom henne så hon kunde känna hans hårda lem pressas mot baken och fick henne att trycka sig närmre honom. Långsamt förde han vibratorn in mellan hennes lår, lät klitoris känna de pulserande tagen som sakta men säkert förde henne till njutningens gräns.'
När Therese upptäcker att de mördade kvinnorna som hittats i Stockholm har något gemensamt skapar hon en profil på den dejtingsida som de alla varit medlemmar på. Therese får fort kontakt med en man som heter Ryan, och som verkar väldigt trevlig och framför allt sexig. Men inte bara det, han har också haft kontakt med många av de kvinnor som hittats döda. De bestämmer träff på en bar och när Therese möter Ryan blir hon helt charmad av honom. Kan det verkligen vara han som mördat kvinnorna, eller är det någonting annat hon missat?

Vicktoria Gilles och Shailene Craig är pseudonymer för två svenska, kvinnliga författare som bor på varsin sida av Sverige. Med sina passionerade noveller vill de bjuda sina läsare på en verklighetsflykt. De finner sin inspiration i varje liten aspekt av vardagen. Vicktoria och Shailene skriver lättsamt och humoristiskt om heta och ibland tuffa situationer, många av deras gemensamma noveller är också erotiska thrillers.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone