Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Allt för Astorp
Isbn: 978-91-8000-275-2
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Allt för Astorp

Astorp är det lilla samhället som går på tomgång. Sedan urminnes tider har invånarna försökt utmana grannbyn Rosdal, som ständigt vill hävda sig som störst, bäst och vackrast. Korpfotbollsmatcher, skoluttagningar, fajten om den högsta julgranen – Astorp kommer alltid ut som förlorare.

I byn bor tolvåringen Silvia. Under sommarlovet cyklar hon ständigt runt och betraktar invånarna på avstånd. När hon en dag får punktering söker hon hjälp i Mickes bilverkstad, där han mest bygger miniatyrbilar då kunderna hellre åker till Mekonomen i Rosdal. Deras tråkiga, ensamma sommardagar gör att en oväntad vänskap växer fram.

När lokaltidningen utlyser tävlingen “Årets småort i Halland” ser de en chans för Astorp att äntligen få revansch. De bestämmer sig för att samla upp byn och bygga Sveriges största midsommarstång – och vinna över Rosdal en gång för alla.

“Allt för Astorp” är en feelgoodroman om vänskap, gemenskap och om att inte ge upp. Sara H. Olsson är även författaren bakom den populära Hallavikserien.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone