Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bedragerskans revansch
Isbn: 978-91-7469-523-6
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Kategori:
Deckare & spänning Feelgood
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Anna Asp
Length: 11 timmar 47 minuter

Ljudbok

Bedragerskans revansch

"Vill du förlora dig i några rafflande timmars verklighetsflykt, är det den här boken du ska läsa i hängmattan!" - Dezmin

"Roligt är det... Inte blir det sämre för att många otippade relationer uppstår - både affärsmässiga och amorösa... Johan Elfner håller oss på halster för det finns en riktig cliffhanger - här finns nog en fortsättning för dessa karaktärer. Det ser vi fram emot." - BTJ, Annette Larsson


Spänning och humor i ett! Det här är ett fartfyllt drama som börjar i London och avslutas i Sydafrika. Däremellan tas läsaren med till Portugals kust och vinfälten i Alsace. Svindlande händelser och oväntade vändningar presenteras med kvickhet och rafflande spänning.

Maria Berg har funnit sig tillrätta vid kusten i Portugal efter allt drama då hennes man Jan Berg dog, återuppstod och dog igen. Han lämnade en stor livförsäkring efter sig som Maria kan försörja sig på. Men vad händer om alla turer kring livförsäkringen avslöjas? Står Maria utan pengar då?

När vinodlaren Octave Pernet råkar i skuld till den italienska maffian dras Maria Berg ofrivilligt in i en farlig händelsekedja där förvecklingar avlöser varandra. Tillsammans med Eduardo och José hamnar hon i ett gastkramande vågspel.

I Bedragerskans revansch kan allt hända och förutsättningarna omkullkastas gång på gång. Andra fristående delen i triologin om Maria Berg. Läsning som lockar till både skratt och nagelbitning.

JOHAN ELFNER har gett ut flera böcker, för både vuxna och barn, bland annat vuxenromanen Svärmor samt kapitelböckerna om Monsterstationen för 9-12 år.

"Det är rappt och kul ... Johan Elfners författarskap är driftigt och underhållande, med en skarp blick för människors karaktärsdrag." - BTJ, Annette Larsson


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone