Jump to content
Cover for Taco och en vanlig morgon
Isbn: 978-91-7987-788-0
Publisher: Nypon förlag
Category:
Children's books 6-9 years For emergent readers
Accessible since: September 2022
Narrator: Jabok Stefansson
Length: 4 minutes

Audiobook

Taco och en vanlig morgon

Taco är en gruffare, från en annan planet. Han har beamats till jorden för att undersöka planeten och dess märkliga invånare. Här bor han hos familjen Sten och det är de som gett honom namnet Taco, efter sin favoritmat.

Varje dag skickar Taco rapporter till sin planet om alla tokiga saker som händer i familjen. Som den helt vanliga morgonen när familjen Sten vaknar upp. Fast med en hund, en katt och en gruffare som husdjur blir det allt annat än en lugn morgon. Taco och Doris jagar varandra genom köket tills allt blir kaos. Och när familjens medlemmar ska gå till skola och jobb kan de inte hitta sina ryggsäckar, matteböcker och mobiltelefoner. Tur att de har Taco som kan hjälpa dem.

Berättelserna om Taco är korta och genomillustrerade, och lockar till vidare läsning.

Pernilla Gesén har på sina snart tjugo år som författare skrivit över 50 böcker. Med bland annat sina serier om Alva, Jenna och Kompisböckerna har hon etablerat sig som en av de mest populära svenska barnboksförfattarna.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone