Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vacker mat på fat
Isbn: 978-91-8073-068-6
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Matlagning, mat & dryck
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Vacker mat på fat

Detta är det perfekta komplementet till den traditionella kokboken. Vacker mat på fat visar vägar till kreativa uppläggningar av mat - liksom de man ofta får på gourmetrestauranger. Ett praktiskt hjälpmedel i köket hos alla passionerade hemmakockar. 

Med ett stort antal bilder presenteras idéer och tekniker kring hur du kan förgylla din matpresentation. Du får lära dig hur man skapar ett iögonfallande matupplägg och att laga spännande tillbehör. Vi äter ju även med ögonen och en vacker tallrik gör mycket för hela matupplevelsen.

Genom ett antal grundrecept får du möjlighet att utveckla dina egna annorlunda och roliga tillbehör med färger och smaker som du själv väljer. Vad sägs t.ex. om chokladskum, spenatkaviar och rödbetsflarn? Tillbehör som kan sätta en wow-faktor på dina rätter!

Eva Hagman är utbildad kock och fotograf. Hon driver framgångsrikt en blogg med glutenfri gourmetmat som har följare från hela världen. Hennes fotografier har visats i ett flertal utställningar i London och Geneve. Passionen för mat och fotografi har sammanlänkats i matfotografering och nu, med mångårig erfarenhet i ämnet, är resultatet samlat i denna bok i form av spännande matupplägg och tekniker.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone