Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hämnden - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2672-457-8
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: december 2022
Uppläsare: Bonnie von Cletzer
Length: 39 minuter

Ljudbok

Hämnden - erotiska noveller

Jag tänkte på hur jag hade knäböjt framför honom vid en av stadens hamnbassänger, hur jag försiktigt hade knäppt upp hans byxor och tagit honom i munnen. Hans blick sökte min och hans ögon visade att detta inte var allt. Det sticker fortfarande i magen när jag tänker på hans tunga mot mina styva bröstvårtor, hans arm runt min höft och de stadiga stötarna som spred sig som värme från mitt omättliga underliv till resten av kroppen.

Ett par månader senare såg jag av en slump en bild på honom i en tidning – förbluffat konstaterade jag att han var en världsberömd schackspelare. Jag ville spela mot stormästaren själv och den här gången skulle hans drag kontrolleras av mina. Mina händer skakade av spänning när jag tog telefonen och slog numret. Det ringde bara en gång innan han svarade. ”Ursäkta att jag stör”, jag pausade lite, tog sats och fortsatte: ”Du känner inte mig, mitt namn är Sofia och jag är en mångårig beundrare av dig, eller rättare sagt av din spelstil.”

Vad kommer att hända nu? Ska hon spela schack eller matt mot honom?

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone