Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Var är Vax?
Isbn: 978-87-2828-448-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom Bilderböcker
Tillgänglig sedan: december 2022

E-bok

Var är Vax?

Berättelsen introducerar läsaren för fyra olika barn, som bestämmer sig för att ta en promenad till en sjö. En av dem, Ida, tar med sig sin hund Vax. Medan barnen har roligt vid sjön upptäcker de att Vax är borta, och inser snart att hunden har gjort sig illa och hamnat öga mot öga med en arg tjur. Ali räddar Vax som blir ompysslad så att de alla glatt kan fortsätta att njuta av dagen.



Pia Aagesen är en dansk bästsäljande medförfattare av barnböcker. Hon är lärare och läsrådgivare som specialiserat sig på att lära unga elever att bli bättre läsare. Pia har praktiserat läsrådgivning i 12 år på gymnasienivå i Danmark.

Sanne Haugaard är en dansk bästsäljande skönlitterär författare av böcker för barn. Under de senaste 25 åren har Sanne förmedlat böcker för barn genom sitt arbete som lärare och bibliotekarie. Hon samarbetar också med redaktörer som tillhandahåller pedagogiska konsulttjänster för böcker för nybörjarläsare i Danmark. Som medförfattare har Sanne också skrivit två pedagogiska läromedel för undervisning på gymnasiet i Danmark.

EPUB3: Fixed format


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone