Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Brukshundsmorden
Isbn: 978-91-8931-864-9
Förlag: Southside stories
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2023
Uppläsare: Fredde Granberg
Length: 11 timmar 14 minuter

Ljudbok

Brukshundsmorden

Kriminalkommissarie Edvard Nordenmark, fast i ett tidigt sjuttiotalsmode och för tillfället ovän med sitt icke fungerande duschmunstycke, står vid en dumpad lastbil på en skogsväg utanför Norrköping. Fordonet har använts för att smuggla hundar. Ett rutinuppdrag som snart övergår till en mordutredning. I en av de små burarna ligger ett avslitet, avskuret eller avbitet människoöra. Spåren leder honom vidare till kennelägaren Rebecka Voland …

Samtidigt närvarar den tjuvaktiga författarinnan Amina Almroth, Edvards flickvän och god vän med sitt duschmunstycke, vid begravningen av miljardären Philip Voland i sin hemstad i Bergslagen. Men när polisen börjar misstänka att hans död inte hade en naturlig orsak inser både Amina och Edvard att släkten Volands inblandning i båda händelserna måste vara mer än ett sammanträffande.

Erik Thulin har skrivit ett femtontal böcker, bland annat succéserien "Jordbunden". "Brukshundsmorden" är en tempofylld polisthriller och den fristående uppföljaren till "Den tjuvaktiga författarinnan".

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone