Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Havet inom oss
Isbn: 978-87-2854-314-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: januari 2023

E-bok

Havet inom oss

"Minns du det, Ulrika, eller har du inte gjort det ännu?"

Vad hade hänt om hon hade berättat för någon om vad pappa egentligen gjorde med henne? Vad hade hänt om hon hade kört ut honom och hans rullstol över ett stup? Och vad hade egentligen hänt om mamma inte försvunnit? Under några minuter kring klockan 16:12 konfronteras den vuxna Ulrika av bilder från sin plågsamma barndom. Fragment från dåtiden rörs ihop med nutiden och blir till en flytande dimma. Är hon fångad i det förflutna eller är det möjligt för henne att förändra villkoren för sitt liv? Är det möjligt att hindra den lilla flickan Ulrika från att växa upp och bli till den hon är nu?

"Havet inom oss" är en experimentell berättelse med frågan: Vad skulle hända om man hade möjlighet att gå tillbaka i historien och ändrade på det som hänt?




Peter Pohl är främst uppmärksammad för sina barn- och ungdomsböcker, där han lyckas skildra barn och ungas verklighet på ett gripande och realistiskt sätt. Pohl har mottagit flera litteraturpriser, så som Augustpriset för barn- och ungdomsböcker, Astrid Lindgren-priset och Nils Holgersson-plaketten.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone