Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Min lyckliga plats
Isbn: 978-91-8930-688-2
Förlag: Lavender Lit
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: april 2023
Uppläsare: Anja Lundqvist
Length: 10 timmar 26 minuter

Ljudbok

Min lyckliga plats

Harriet och Wyn har alltid varit det perfekta paret – de hör ihop som salt och peppar, te och honung, gin och tonic. Fram till nu, vill säga.

De gjorde slut för flera månader sedan. Och de har fortfarande inte berättat det för sina vänner.

Och det är därför de plötsligt delar det största sovrummet i stugan i Maine som har varit deras kompisgängs semesterställe det senaste decenniet. Deras årliga flykt från verkligheten, där de under en ljuvlig vecka får andas in den salta luften vid kusten tillsammans med sina absoluta favoritmänniskor.

Men det här året tvingas Harriet och Wyn ljuga för alla för att hemligheten inte ska komma ut. Stugan är nämligen till salu och Harriet och Wyn vägrar vara orsaken till att denna sista tid blir förstörd, så de låtsas. Harriet antar rollen som den drivna läkaren som aldrig startar ett bråk, och Wyn antar rollen som den avslappnade killen som aldrig låter problemen skina igenom. Det är en lysande plan (om man betraktar den på avstånd genom ett par solkrämssmetiga solglasögon). Efter att ha varit kära i flera år, hur svårt kan det vara att låtsas vara det i en vecka ... inför de som känner en bäst?

Emily Henry är en av världens mest populära feelgoodförfattare. Hennes böcker har legat etta på topplistor över hela världen och utsetts till årets bästa feelgoodromaner i Goodreads Choice Awards.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone