Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hotell Paradis - erotisk novell
Isbn: 978-87-2853-667-4
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: augusti 2023

E-bok

Hotell Paradis - erotisk novell

'Jag lägger min hand mot hans kind och smeker lätt över den varma huden, den är kittlande men samtidigt len. Sedan sätter jag handen om hans nacke och kysser honom. Försiktigt, i fall jag missförstått, men det har jag inte. Han kysser tillbaka, smakar champagne, likadant som det vi drack i receptionen. Jag trycker mig närmare. Vill känna honom mot min kropp. Han drar med fingrarna genom mitt hår och rysningarna sprider sig ner i min nacke, vibrerar genom hela kroppen. Jag vill ha den här mannen, verkligen ha honom.'

En kvinna vinner drömresan till ett exklusivt spa och vid incheckningen blir hon välkomnad med ett glas iskall champagne. Hennes hjärta bultar när hon tar in den lyxiga miljön, här känner hon sig fri att vara vem hon vill.
I receptionen möter hon en man som får hennes puls att rusa och hennes kropp att darra av förväntan.

Hotellet är fullt av fantastiska faciliteter, men efter isbanan så är det inomhusbeachen som fångar hennes uppmärksamhet. Där, medan hon ligger och njuter av solens strålar, ser hon mannen från tidigare med en annan kvinna. En blond skönhet som verkar ha fångat hans uppmärksamhet.

Hon vet inte vad som väntar henne, men en sak är säker – passionen och njutningen är bara en kort bit bort.




Bakom pseudonymen Lisen Strand gömmer sig en svensk författare som gärna skriver om relationer, passion, kreativitet och personlig utveckling. Hon vill måla fram heta och överraskande scener som känns i hela kroppen. Texterna handlar ofta om kvinnor som vågar följa sin lust.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone