Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Juno
Isbn: 978-91-5278-875-2
Förlag: G&V Böcker
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2024
Uppläsare: Elias Ringquist
Length: 2 timmar 29 minuter

Ljudbok

Juno

Börje är ensamstående pappa till döttrarna Angela och Juno. Flickornas mamma blev sjuk och försvann tidigt ur bilden så låssmeden har uppfostrat flickorna själv, med strödda insatser från systern Lisbeth.

Som ensamstående pappa har Börje många gånger undrat hur tvillingar kan bli så olika. När flickorna börjar på gymnasiet är Angela nästan osunt disciplinerad, medan Juno är det rakt motsatta. Juno umgås i fel kretsar och hon är ute till sent på nätterna, när hon träffar Kevin. Börje förbjuder Juno att umgås med killen som är fem år äldre, men förgäves. Juno blir med barn och gifter sig så småningom med Kevin.

Börje kan inte förlika sig med Junos val. När dottern ifråga börjar bära långärmat och höghalsat och Angela talar om att Kevin slår Juno går låssmeden i taket. Men det är försent, Juno är försvunnen och ska återfinnas död.   

Jakten på en mördare tar sin början. Kommissarie Gunnar Andersson leder utredningen, men när resultaten låter vänta på sig startar Börje en egen utredning med hjälp av vännen Krister.

 

Det här är ingen polisroman, det här är en berättelse om en man som förlorat sin hustru och ena dotter. Det här är en berättelse om att överleva, och finna en mördare där man minst anar det.

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone